Advies met een gouden randje

Professioneel advies bij het kiezen van een lijst in Amsterdam

Een lijst die samensmelt met uw interieur of juist een interessant contrast vormt. Een lijst die heel misschien zelfs mooier en indrukwekkender is dan het schilderij, object of de foto zelf. Petri Kunsthandel en Lijstenmakerij geeft advies bij het kiezen van de juiste omlijsting.

Neem contact op

De lijstenexperts

Mogelijk loopt u rond met een idee hoe de lijst eruit moet komen te zien. Petri Kunsthandel en Lijstenmakerij bespreekt die wensen met u en verfijnt het idee met onze eigen expertise. Zo komen we samen tot een omlijsting die nog mooier is dan u al voor ogen had.

Restaureren van kunstwerken en lijsten

Een erfstuk of een juweel van een vondst die u op een markt op de kop heeft weten te tikken. Dat verdient een mooie omlijsting. U kunt bij ons een lijst laten maken. Voor het opspannen, schoonmaken, onderhouden en restaureren van kunstwerken en lijsten komt u ook langs bij ons in de Amsterdamse Jordaan.

Esthetisch advies

We adviseren u over het onderhoud van het kunstwerk zelf en over de omlijsting daarvan. Uiteraard hebben we ook een uitstekend gevoel voor esthetiek. U kunt ons alles vragen over het ophangen en de montage van uw schilderijlijst.

Bij u of bij ons?

Stap met of zonder uw kunstwerk binnen bij Petri Kunsthandel en Lijstenmakerij in Amsterdam. Op afspraak komen we ook bij u thuis of in uw bedrijfspand langs.

Petri Kunsthandel en Lijstenmakerij
Westerstraat 128-130
1015 MP  Amsterdam

KvK 72105496

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 16:00

Woensdag - Vrijdag 10:00 - 16:30

Zaterdag 10:00 - 16:00

Zondag Gesloten

Afspraak buiten openingstijden is mogelijk.