Lijstenmaker Amsterdam
Advies met een gouden randje

Petri helpt u bij het kiezen van een kader

Een lijst die samensmelt met uw interieur of juist een interessant contrast vormt. Een lijst die heel misschien zelfs mooier en indrukwekkender is dan het schilderij, object of de foto zelf. Lijstenhandel Petri geeft advies bij het kiezen van de juiste omlijsting.

Precies zoals u het hebben wilt

Mogelijk loopt u rond met een idee hoe de lijst eruit moet komen te zien. Lijstenhandel Petri bespreekt die wensen met u en verfijnt het idee met eigen expertise. Zo komen we samen tot een omlijsting die nog mooier is dan u al voor ogen had. 

Lijstenmakerij Amsterdam

Restaureren
Een erfstuk of een juweel van een vondst die u op een markt op de kop heeft weten te tikken. Dat verdient een mooie omlijsting. U kunt bij ons een lijst laten maken. Voor het opspannen, schoonmaken, onderhouden en restaureren van kunstwerken en lijsten komt u ook langs bij ons in de Jordaan.

Aan de muur
We adviseren u over het onderhoud van het kunstwerk zelf en over de omlijsting daarvan. Uiteraard hebben we ook een uitstekend gevoel voor esthetiek. U kunt ons alles vragen over het ophangen en de montage van uw schilderijlijst.

Bij u of bij ons?

Stap met of zonder uw kunstwerk binnen bij Lijstenhandel Petri in Amsterdam. Op afspraak komen we ook bij u thuis of in uw bedrijfspand langs.